KÜTAHYA / EMET - Günlüce Ortaokulu

Günlüce Ortaokulu

Adres
GÜNLÜCE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ İLKOKUL SK. KÜTAHYA EMET GÜNLÜCE ŞEHIT ADEMCAGLAYAN ILKOKULU SİTESİ NO: 5/1 EMET / KÜTAHYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2022 YILI LGS DE 2 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2023 YILINDA İSE 2 ÖĞRENCİMİZ BURSLULUK SINAVINI KAZANMIŞTIR...
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Başlangıç: 08:30 Bitiş : 15:15
Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Simav, Emet, Tavşanlı yolu üzerinde bulunan Beldemize ulaşım, aynı yol üzerinde hizmet veren özel bir yolcu taşıma firması ile sağlanmaktadır. Ayrıca kişisel araçla ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.
TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Emet ilçesine bağlı bir belde olan Günlüce tarım, hayvancılık ve turizm faaliyetleriyle geçinmektedir. Günlüce Belediyesi termal turizm hizmeti vermektedir.
Beldemiz Kütahya İl Merkezine 65 km., İlçemiz Emet´e 23 km. uzaklıktadır.